mandag 11. november 2013

Hans Erik Fuglerud årets Ildsjel 2013

Hans Erik Fuglerud ble født i Lier i 1953, her vokste han opp på gården til foreldrene sine som han etter hvert overtok og fortsatt driver i dag.
Samtidig med at han driver gartneri på fulltid, nesten året rundt har han alltid litt tid til motorsport. Det er Hans Eriks store lidenskap. På gården hjemme i Lier har han etablert sitt eget museum, NMKs Motorsportsmuseum. Her samler han opp alt som har med NMKs historie og spesielt historien som er knyttet til NMK Drammen.
Hans Erik er alltid positiv, han har alltid en god fortelling på lur og som regel alltid noe nytt å vise frem i museet. NMK Drammen er heldige som har en slik ildsjel i sin klubb, han kan bidra med så mye selv om han selv syns det er så altfor lite. Ingenting er noen problem, han finner alltid en løsning. Hans Erik gjør mye for lokalmiljøet ved og bare å være seg selv og ved alt han legger ned i bygda si. Han er aktiv forkjemper for Lierelva og en har ett stort praktisk engasjement innenfor frivillig ungdomsarbeid. Nettopp på grunn av dette ble han tildelt Lier Kommunes Kulturpris i 2011. En pris han var vel fortjent!
NMK Drammen vil med dette nominere Hans Erik Fuglerud til årets Ildsjelpris i 2013. Vi erstolte av alt han legger ned for NMK, han er en god frontfigur og representant vårhovedorganisasjon kan være stolte av.

Therese B. Larsen
For NMK Drammen